بن چیلی کاسه, Washington, DC

[ad_1]

چند سال پیش من تا به حال لذت بردن از صرف تمام روز بازدید از پایتخت کشور ما واشنگتن دی سی سفر ما به خوبی شناخته شده مکان هایی مانند کنگره کاخ سفید و تمام بناهای مختلف و بسیاری از موزه های مورد علاقه. اگر چه من یک توریست من می خواستم به تجربه نه فقط گردشگران جاذبه های اما هزينۀ جاذبه های. من صحبت از مکان های ناشناخته است که باید امتیاز با پنج ستاره است ،

ما وارد 1213 U St NW در DC به بن کاسه چیلی (یکی از مکان های مختلف) و اولین چیزی که توجه من بود رنگی چهل تکه خرس مجسمه نشسته در مقابل ساختمان. خرس نشسته وجود دارد که اگر برای کسی انتظار آن را در یک شیشه عسل شیرین. این ایجاد شده است در همان آدرس پس از افتتاح آن در سال 1958 توسط Ben & ویرجینیا علی. پس از ورود به رستوران کمی گذشته یازده سی در صبح رستوران کوچک مانند استقرار شلوغ بود با مشتریان است. خط به محل سفارش من در حال حاضر پیچیده شده در اطراف میز ناهار خوری در سمت چپ نشستن ضد. وجود دارد هیچ کرسی در دسترس است. همه جداول گرفته شد از جمله آنهایی که در عقب منطقه ناهار خوری. خوشبختانه دوستانه کارکنان به سرعت آمد و پاکسازی جداول به عنوان به زودی به عنوان دیگر مهمانان ترک کرده بود. بسیاری از افراد مشهور مانند کمیک, سیاستمداران, چهره های ورزشی و نوازندگان خورده اند در این شلوغ کسب و کار. بنابراین من نمیفهمد آن زمان برای من برای نمونه مواد غذایی است.

در زمان سفارش من رسید من به اندازه کافی خوش شانس برای بدست یک صندلی به عنوان یکی دیگر از تعطیلات خانواده ترک شد. اندازه وعده غذایی بزرگ در مقایسه با هزینه معقول. من از نیم دود سیب زمینی سرخ کرده و نوشابه و پسر من’ به یک فلفل قرمز, سگ, سیب زمینی سرخ کرده و نوشابه. یک فن بزرگ از فلفل قرمز به دلیل بسیاری از آنها بیش از حد تند برای من اما این فلفل قرمز کاملا متفاوت بود نگرش است. در ابتدا نیش مزه, معروف, فلفل قرمز در آن فقط دهان آبیاری و خوشمزه است. این درمان متفاوت بود از هر چیزی من تا کنون طعم. این بود که تند و یا گسسته اما آن را تا به حال تنها مقدار مناسبی از ادویه جات ترشی جات و مواد تشکیل دهنده را به یک غنی و خوش طعم و مزه. نیم دود خود را کاملا متفاوت نشان می دهد. این سوسیس که در حال صرف مقدار مناسب از زمان در کوره دادن آن را به یک حیاط خلوت کامل طعم و مزه است که تا به حال من بیشتر مایل با هر نیش من در زمان. سیب زمینی سرخ کرده ترد شد بدون اینکه خیس پس از سرخ کردن در روغن است. من که بسیار سالم خوار کردم نیمی از راه را از طریق وعده غذایی بزرگ و نمی توانستم آن را به پایان برساند. خود نشستن غذا شد و از آنجا که این خیلی خوب را پشت سر بگذاریم.

وجود ندارد بسیاری از کسب و کار است که جان سالم به نشانه هایی از تغییر به عنوان اقتصاد رفت آن سوار غلتکی coaster. این رستوران است و هنوز پر رونق است برخی از 50 سال بعد. من تقریبا در برخی از دستور العمل های خود را برای موفقیت این است که عشق خالص در خشنود مشتریان خود را’ جوانه های چشایی. من رای این جریمه استقرار کامل 5 ستاره برای مواد غذایی بزرگ و خدمات و برای که من سرپرستی آنها را دوباره.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *