جان پیتزا فروشی, NYC – نمی شود از دست رفته

[ad_1]

شب گذشته ما کشف جان. آن را برای اولین بار درهای خود را در سال 1929 در سالیوان خیابان در روستای گرینویچ. پس از از دست دادن اجاره نامه خود را مالک جان سسو برچیده کوره آجر نقل مکان کرد و آن را به آن توت Bleecker آدرس خیابان هنگام, آن را هنوز هم معلوم مشهور و افسانه ای پیتزا.

در سال 1984 جان را با افتتاح یک شعبه در خیابان 64 در شرق فوقانی جانبی. ادامه موفقیت آن ساخته شده است که جستجو برای یک جایی به عنوان منحصر به فرد به عنوان پیتزا یک هدف است. به عنوان یک نتیجه, جدیدترین جان در میدان تایمز افتتاح شد در سال 1997. ساخته شده در سال 1888 این سایت یک بار انجیل خیمه کلیسا. پس از بازسازی و جان باز این محل با بیش از 500 نفر (من تا به حال حدس زده 450) در نظر گرفته و بزرگترین پیتزا فروشی در کشور است. باور من این بود و من خوشحال بود ما نشسته بودند در یکی از اتاق های کوچکتر.

اما اجازه دهید بر روی پیتزا و به همین دلیل آن متفاوت است. این نازک, ترد, جویدنی, پوسته, با, خامه, پنیر موزارلا مواد تازه و ویژه خود را دارند و سس پخته شده در کوره های آجر سوخت زغال سنگ آنتراسیت. آنها نمی باید ترموستات برای تنظیم درجه حرارت. از این رو چشم آموزش برای تماشای لازم است به عنوان آن را تنها چند دقیقه طول می کشد. پیتزا دست ساخته شده و وجود دارد هیچ از پیش تنظیم شده و بخش کنترل. به عبارت دیگر هیچ دو پیتزا هستند به طور یکسان.

ما سعی گندم پوسته که فوق العاده بود. البته بسیاری از مردم این باور وجود دارد پیتزا فوق العاده است. همه شما تا به حال به خط و کامل جداول. ما فرار به دو نیویورکی که نشسته بود پشت سر ما در تئاتر شب قبل از و به آنها گفت: این یک مورد علاقه برای پیتزا. زمانی که مردم همچنان به مکرر یک رستوران به طور کلی می تواند بر کیفیت و این درست است در جان.

این منو دیگر غذاهای ایتالیایی شما انتظار می رود برای پیدا کردن. اما آنچه که ما شاهد بیرون آمدن از آشپزخانه نگاه دهان آبیاری. آنچه که ما دفعه بعد سعی کنید شامل: بو گیاهی بشقاب آرایه ای از تازه فصلی سبزیجات بوداده در یک زغال کوره آجر خدمت با پنیر موزارلا; پیت-A-رول خانه ساخته شده از خمیر پر شده با انتخاب خود را از تازه سوسیس ادویه دار با رازیانه و قارچ-پیاز-فلفل با پنیر موزارلا یا اسفناج با پنیر موزارلا; لینگوئینی Alle کالاماری, حلقه کالاماری سرخ کرده در شراب سفید, سیر و سس مارینارا خدمت بیش از لینگوئینی ماکارونی; و آخرین اما مطمئنا نه کم Tiramisu اسفنج نرم و پایگاه آغشته به وانیل و قهوه اسپرسو لایه لایه با ماسکارپونه و zabagilone کرم.

بنابراین زمانی که شما در نیویورک و فقط می خواهید یک خوب پیتزا سعی کنید جان. اجازه دهید من می دانم که چگونه شما آن را می خواهم.

جان

میدان تایمز 260 W 44 خیابان (212) 391-7560

این روستا 278 Bleecker خیابان (212) 243-1680

سمت شرق 408 E 64 خیابان (212) 935-2895

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *