دادگاه مواد غذایی طراحی – نکاتی برای شروع یک پروژه خوب

[ad_1]

عوامل متعددی در نظر گرفته شود قبل از اینکه ما شروع به طراحی یک دادگاه مواد غذایی عامل اول اینکه چه نوع ساختمان آن واقع خواهد شد ،

بزرگ حومه مرکز خرید خواهد شد نیاز به یک طراحی متفاوت از یک کوچکتر بازار واقع در CBD – که در آن بیشتر از پا ترافیک می آید بین 12 و 2pm – کدام نیز متفاوت خواهد بود از فرودگاه و دادگاه های غذایی که در آن زمان نیز می تواند محدود با چندین قله های رخ داده در زمان های مختلف. این “محیط” از دادگاه مواد غذایی را تحت تاثیر قرار آن و اندازه و شکل و موقعیت منطقه در داخل ساختمان.

این اندازه برای یک دادگاه غذایی معمولا مشخص توسط دو بخش اصلی قابل اندازه گیری عناصر: نسبت leasable فضا در ساختمان است و حوضه آبریز از توسعه در نظر گرفته شود در اولین مفهوم طراحی. وجود دارد دیگر غیر قابل سنجش عوامل آن نیز نفوذ این پروژه مانند برنامه ریزی بسط و مخلوط تغییرات که باید به حساب گرفته شده از یک روز. با برخی از تاریخی فعالیت در صنعت خرده فروشی رو به کاهش شدید در تجارت درآمد و منطقه فروشگاه جوان لباس زنان است و از دست دادن فضا به سرعت در حال به معاملات آنلاین و فعالیت های دیگر فقط ناپدید مهمان نوازی و سرگرمی های lessors را برای پر کردن شکاف.

محل دادگاه های غذایی: نگاهی به فرودگاه که در آن شما باید برخی از زمان برای کشتن یا انتظار برای پرواز خود را و یا برای یک ورود. پس از راه رفتن کشش طولانی از پارک خودرو و چک کردن ورود و خروج صفحه نمایش مشتریان معمولا در اطراف سرگردان شوم برای کمی پیاده روی با کتاب های سنتی, فروشگاه تی شرت, فروشگاه و یا هدیه و سوغات قبل از توقف توسط دروازه و انتظار. به عنوان دادگاه های مواد غذایی جذب مشتریان بیشتر از سنتی در مغازه های خرده فروشی و ارائه صندلی این امر می تواند عاقلانه برای قرار دادن آن در مقابل خروج و یا ورود گیتس به عنوان آن را حفظ مشتریان به دور از دیگر مغازه ها و کاهش درآمد و در نتیجه اجاره. این امر نیز قطعا کمک به ایجاد تراکم در مناطق کلیدی از فرودگاه. پخش كردن, تا مردم به طور مساوی از طریق یک هاب حمل و نقل کمک می کند تا با امنیت و تهویه مطبوع تعادل و راحت حمل و نقل. همان قوانین اساسی اعمال می شود به مراکز و بزرگ تفاوت خواهد بود: مشتریان معمولا لازم نیست دو اصلی به عنوان مقصد در فرودگاه.

اشکال: راهرو cul-de-sac, میدان هلال احمر, من مطمئن هستم که شما را آمد در سراسر دادگاه های مواد غذایی از تمام تنظیمات و اشکال. معمولی “راهرو” نوع خدمات به صف در هر دو طرف می تواند مقرون به صرفه برای توسعه اما آن را خسته کننده و ناراحت کننده برای مشتریان و اپراتورها. غلظت خدمات تمایل به کاهش نصب و راه اندازی و هزینه های تعمیر و نگهداری, اما همچنین می تواند نیش توسعه دهنده بازگشت هنگامی که آنها نیاز به ایجاد یک تغییر به جای یک اپراتور جدید. Cul-de-sac نیز می تواند به نوعی در هزینه های نصب آن نیست ولی ترک اتاق را برای گسترش و یا تغییرات بازار است محصور در خشکی و تنها راه به گسترش است که مصرف پایین دیگر tenancies. ما بزرگ, پیر مربع است جادار و همه کاره کمی سخت تر برای تمیز کردن و پر هزینه برای نصب اما تغییرات کمتر دردناک است.

در سال های اخیر و در ادغام و اقتباس از ساختمان های موجود به مراکز و دادگاه های مواد غذایی ما مشاهده تمایل خوشه های کوچکتر دادگاه های مواد غذایی. گاهی اوقات دیکته شده توسط ویژگی های محدودیت و یا عدم صلاحیت از ساختمان در انطباق تعداد زیادی از مردم در یک منطقه این خوشه یک بیت از یک جذابیت به عنوان آنها به نظر نمی آید به عنوان شلوغ و یا به عنوان پر سر و صدا به عنوان بزرگ مناطق انجام دهد. ترکیب مناسبی از اپراتورها می توانند با هم مشابه مشتریان ایجاد یک دوستانه تر و “شخصی” محیط زیست است.

یکی دیگر از قانون طلایی این است که سعی کنید به عنوان آنجا که ممکن است برای نگه داشتن مواد غذایی در دادگاه طرح ساده; فقط جلوگیری از “جالب”, اشکال, به عنوان آن می تواند تعامل و عبور از خدمات پیچیده آن را افزایش می دهد نصب و راه اندازی قیمت و ایجاد مشکل تعمیر و نگهداری. نگه داشتن ستون فقرات دادگاه مواد غذایی طراحی ساده و ساده است و این پروژه به طور طبیعی جریان.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *