در توسکانی

[ad_1]

من علاقه مند بود (و باید اعتراف کنم کمی تعجب) به عنوان خوانده شده که به تازگی ایتالیا است که رهبر اروپایی در کشاورزی ارگانیک. زندگی در اینجا در توسکانی روشن است که قطعا وجود دارد یک رشد فرهنگ کشاورزی و غذا خوردن بیشتر مواد غذایی ارگانیک, اما من نوعی انتظار ثروتمند بیشتر به ظاهر “مترقی” کشور (مانند آلمان) به رتبه بسیار بیشتر. خوب با بیش از یک میلیون هکتار از زمین های تحت آلی مدیریت و فقط تحت 45,000 مزارع ارگانیک در عملیات ایتالیا می آید بالای لیست و پس از آلمان و اسپانیا (www.organic-europe.net). توسکانی به تنهایی بیش از 2,300 مزارع ارگانیک که تولید عمدتا به روغن زیتون بلکه درجه شراب و پنیر و غلات و حبوبات و گوشت است.

برخی از این مزارع به عنوان شناخته شده “agriturismi”, اجاره اتاق , بنابراین شما می توانید لذت بردن از یک اقامت آرام و ببینید که چگونه همه چیز در حال رشد است. بسیاری از اجازه مهمانان خود را انتخاب کنید میوه از باغ خود را, بنابراین شما ممکن است قادر به طعم انواع گلابی و سیب که شما هرگز پیدا کردن محلی, ایتالیایی, سوپر مارکت ها, اجازه دهید به تنهایی در انگلستان است. برای بیشتر پرماجرا, WWOOF (مایل کارگران در مزارع ارگانیک) به مردم ارائه می دهد فرصتی برای ماندن و کار بر روی آلی و biodynamic مزارع. در کل برای نیمی از روز را کار هر روز شما تخت و تخته و شما می توانید تصور کنید که چگونه خوشمزه غذا است! ضخامت cannellini باقلا سبز سوپ با پنیر پارمسان خاشاک schiacciata: تخت-نان پیتزا تنوری بدون پر کردن غیر از نمک و رزماری و سبز و روغن زیتون و castagnaccio: دودی شاه بلوط آرد کیک, بهترین لذت می برد و با شیر گوسفند ریکوتا و عسل. یام.

بسیاری از ایتالیایی, اشپزخانه هنوز به بازار روزانه و تازه آشپزی سالم و خوشمزه وعده های غذایی از ابتدا برای خانواده خود را. اما در چند دهه گذشته خانواده های که در آن هر دو اعضای یک زن و شوهر کار خارج از خانه را تبدیل به هنجار بنابراین آماده برای استفاده از بطری سس های پاستا برنج از قبل پخته شده و پیتزا یخ زده تبدیل شده اند به راحتی در دسترس در سوپر مارکت ها. آهسته غذا جنبش تاسیس شد و در ایتالیا در سال 1986 به عنوان پاسخ به این سرعت در حال گسترش فست فود (و “زندگی سریع”) فرهنگ. آن است که در حال حاضر یک جنبش بین المللی مربوط 80,000 مردم در سراسر جهان است. آن را ترویج حق “را به لذت” به ویژه اما نه تنها لذت از جدول. با آن حوادث انتشارات ویژه, پروژه ها و نمایشگاه آن در دفاع از سنت های محلی از غذا و نوشیدنی می کند و آنها را بیشتر به طور گسترده ای شناخته شده است, جشن تخصص های محلی ترویج صنعتگران که تولید و خوشمزه, غذاهای واقعی و مبارزه با تولید انبوه blandness از همه نوع. آهسته غذا جنبش دفاع از تنوع زیستی است و در این روح است که کشاورزان به ویژه کشاورزان ارگانیک را آغاز کرده اند به نژاد Cinta Senese خوک یک بار دیگر. این یک محلی اهل توسکانی نژاد بود که دوری چند دهه پیش در حمایت از خوک صورتی (که ساده تر و سریعتر به فربه کردن). وجود دارد در حال حاضر باور نکردنی Cinta Senese پای و salamis در حال تولید در مزارع ارگانیک در اطراف توسکانی.

همه جا اما جذاب جیمی الیور یک قهرمان بزرگ برای هر دو مواد غذایی آلی و برای ایتالیا. “من باید شده اند, ایتالیایی,” او می گوید او در ششم کتاب “جیمی ایتالیا” که در آن او به بررسی منطقه ای آشپزی ایتالیایی, اغلب اضافه کردن خود تاب در حالی که اغلب استفاده و ترویج مواد آلی. او درست است که ایتالیایی ها درمان تمام جنبه های مواد غذایی با عشق و توجه آن را سزاوار. ایتالیا دارای ثروت متمایز از غذاهای منطقه ای تمام خود را با دستور العمل های سنتی و محلی تشکیل دهنده مانند “cavolo نرو” (سیاه و سفید و کلم بسیار بهتر از این برای تلفن های موبایل!) و خوشمزه دیوانه “farro” (املای) هر دو از توسکانی. برخی از مواد تشکیل دهنده هستند تا محلی که آنها تنها باید نام در گویش و حتی شناخته شده در مناطق همجوار مانند “stridoli” (خوشمزه اسفناج/rocket -مانند سبزیجات) استفاده می شود در Romagna, شمال توسکانی. و در بخشی به آهسته غذا جنبش مبارزات ارقام محلی مانند Rocchetta کدو تنبل از Liguria آورده بازگشت به smallholdings و به بازار است و نمی شود از دست رفته برای همیشه لطفا برای.

دوستان (در هر دو بریتانیا و در اینجا در ایتالیا) به من گفته اند که آنها قطعا بیشتر و خرید مواد غذایی ارگانیک اگر آن را ارزان تر است. من غافلگیر شده بود برای پیدا کردن که در اینجا در توسکانی خرید محلی ارگانیک تولید در مزرعه و مغازه ها است که در بسیاری از موارد کار می کند ارزان تر از خرید معادل مرسوم رشد مواد غذایی از سوپر مارکت. هر کس که زندگی می کند در کمتر مرفه کشورهای منطقه یورو خواهد شد به شما بگویم که هزینه زندگی بالا رفته قابل ملاحظه ای از یورو معرفی شد. بسیاری از قبلا آیتم های ارزان قیمت دو برابر قیمت.

افزایش قیمت شده اند تشدید اثر دومینو از همه در زنجیره تولید اضافه کردن یک کمی اضافی برای جبران اضافی آنها را مجبور به پرداخت هزینه برای مواد خام و غیره. صحبت های آلی و biodynamic تولید کنندگان که قیمت به نظر می رسد نسبتا پایدار باقی مانده من به این نتیجه رسیدند که از آنجا که بسیاری از این مزارع هستند و تقریبا خود به اندازه کافی آنها را دیده اند و نه خود را هزینه های بالا تا حد زیادی و به عنوان نتیجه اند و نه تا به حال قرار داده تا قیمت های خود را بسیار. این البته تنها درست است اگر شما خرید تولید به طور مستقیم از تولید کننده – به عنوان به زودی به عنوان آن است که حمل و نقل بسته بندی و توزیع توسط شخص دیگری هزینه به ناچار بالا می رود. بنابراین یک بار دیگر اخلاقی است – این که آیا شما در توسکانی یا در Tyne and Wear زمان را برای خرید به صورت محلی رشد مواد غذایی و مزه آنچه که شما طبخ و خوردن.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *