رستوران منوها یک منو نشان دهنده شخصیت رستوران

[ad_1]

رستوران منوها باید منعکس کننده آنها سبک و فضای یک رستوران. هنگامی که در حال توسعه یک مراقبت باید گرفته شود برای ارائه به مشتریان با یک حس از آنچه در این رستوران همه چیز در مورد. اگر ایجاد یک رستوران خانوادگی منو باید خانواده دوستانه entrees به عنوان به خوبی به عنوان بصری درخواست تجدید نظر به کسانی که خانواده ها است. اگر آن است که یک رستوران رسمی منو باید شیک تر entrees و نگاه منو باید دقیق تر و محافظه کار است.

وجود دارد خیلی بیشتر به یک منو از موارد به سفارش و قیمت ها. بسیاری از ملاحظات باید ساخته شود که در حال توسعه یک منو. جمعیت بسیار مهم است. قیمت گذاری کاملا بستگی به متوسط حقوق یک فرد یا خانواده در این منطقه از رستوران. شما ممکن است متوجه است که بازدید از رستوران های زنجیره ای در شهرهای مختلف است که آنها را به همان آیتم های منو اما قیمت ها ممکن است متفاوت باشد. هزینه زندگی در یک منطقه دیکته چقدر یک رستوران می تواند شارژ برای یک آیتم. همین مورد ممکن است هزینه چند دلار بیشتر در یک رستوران در شهر نیویورک یا بوستون از آن را در یک شهر کوچک در اوهایو.

جمعیت را یک تفاوت بزرگ در آنچه که به در منو در یک رستوران به عنوان به خوبی. اگر منطقه دارای بسیاری از افراد مسن رستوران ممکن است بخواهید به تهیه کردن به آنها را با دادن تخفیف یا منو ممکن است اجازه می دهد برای کوچکتر ارشد وعده های غذایی. چاپ بر روی این منو ممکن است نیاز به کمی بزرگتر به مطمئن شوید که افراد مسن می توانید آن را بخوانید. اگر منطقه دارای خانواده و سپس آنها را می خواهید به کودکان, منو, با, خانواده, دوستانه, مواد غذایی است. اگر این رستوران در منطقه کسب و کار آنها ممکن است بخواهید به تهیه کردن به کسب و کار مردم آوردن مشتریان را برای ناهار یا شام و منو خواهد بود کمی رسمی تر.

برخی از منوها به شما یک انتخاب عظیمی از آنچه که شما می توانید سفارش و برخی از آنها بسیار محدود است. آنها ممکن است فقط چند entrees و آنها ممکن است از زمان به زمان تغییر. آیتم ها در منو ها معمولا در گروه بندی. یک گروه ساده خواهد بود, پیش غذا, نوشیدنی, Entrees, ظروف جانبی, انواع دسر. برخی از منوی دسته بندی ها متنوع تر. Entrees می توان طبقه بندی شده با تشکیل دهنده آنها مانند غذاهای دریایی, پاستا, ساندویچ, و غیره.

معمولا یک منوی شروع خواهد شد با غذا و پیشرفت از سوپ و سالاد. آن را پس از آن جزئیات یک لیست از entrees و مخلفات سپس رفتن به دسر با نوشیدنی بودن گذشته است. منوهای دیگر را از صبحانه به ناهار تا شام. به طور سنتی این موارد قرار داده شده در هر بخش حداقل از گران قیمت ترین گران قیمت. هرچند که ممکن است ایده آل ترین راه برای قرار دادن همه چیز در یک منو. ثابت شده است که با قرار دادن آیتم های این رستوران می خواهد به فروش اول فروش بیشتر از کسانی که در مورد. شاید آنها یک تخصص هیچ کس دیگری قادر بوده است به را در یک مد مشابه و به نظر می رسد در منوی بالای entrees, حتی اگر آن است که گران قیمت ترین. در این رستوران می خواست مردم را به آن سفارش پس از آن قرار داده شد برای اولین بار در منو.

تصاویر ضروری برای برخی از منوها از جمله یک خانواده منو بنابراین کودکانی که قادر به خواندن و در عین حال می توانید انتخاب کنید با تصویر. مردم می خواهم برای دیدن تصاویر و عکس ها از مواد غذایی آنها را سفارش. وجود دارد بسیاری از مکان هایی که می توان دریافت سهام تصاویر و یا فقط استفاده از یک دوربین دیجیتال. رستوران خوب منوها می تواند شامل یک شرح آیتم های منو. رسمی تر منو باید کمتر گرافیک گرا و بیشتر کلمه گرا. شرح مفصلی باید گنجانده شود و برخی از رستوران ها به عنوان آنجا که قرار دادن کلمات از آشپز و یا شجره نامه یک ظرف.

رنگ منو باید منعکس کننده شخصیت رستوران. قرمز و سفید شطرنجی سفره ممکن است یک پس زمینه بزرگ برای یک رستوران ایتالیایی منو. یک رنگ روشن منو خوب است برای یک رستوران خانوادگی. کلاسیک سیاه و سفید منو دودی تشریفات برای گران کلاسیک رستوران. فونت باید به دنبال در همان شیوه ای. با استفاده از پیمایش نامه برای رستوران کلاسیک اما دور ماندن از فونت با بیش از حد بسیاری از curlicues برای یک رستوران خانوادگی به عنوان آن است که کمی سخت به خواندن. پدر و مادر با کودکان گرسنه می خواهید برای دیدن آنچه که در منو و سفارش آن را به عنوان سریع به عنوان آنها می توانند. منوها که بیش از دو ستون تمایل به نگاه مانند آنها چاپ شده در روزنامه های محلی تا بماند به بیش از دو ستون است.

منوها در اشکال مختلف آمده امروز به جای مستطیل ساده نوع که باز به یک مربع است. پیتزا رستوران می توانید یک منو در یک دایره درست مثل پیتزا اگر آنها را انتخاب کنید. اگر منو به نظر می رسد تمیز و مرتب مردم را به طور خودکار فکر می کنم این رستوران است. اگر منو به نظر می رسد مانند سرگرم کننده و حاوی برخی از سرگرم کننده پر از quips به مورد مواد غذایی مردم را به طور خودکار فکر می کنم که در آینده به آن رستوران آنها را از آن لذت ببرید. طراحی یک منو است یک معامله بزرگ با چگونه فکر می کند که در مورد رستوران.

آیتم های منو که محبوب هستند باید قرار داده شده در پنل بالا سمت چپ از منو. این است که در چشم می رود زمانی که برای اولین بار باز کردن منو ، اگر وجود دارد فوق العاده روزانه در این محل به آنها قرار داده است. اگر این رستوران دارای یک ظرف امضا یا دو این محل برجسته که در آن همه چشم خواهد آنها را ببینید. قیمت باید قرار داده در مناطق مختلف پس از یک شرح از یک مورد. قرار دادن آنها را در یک ستون می سازد به طوری که مشتری ندارد به عنوان خوانده شده توصیف. آنها فقط در قیمت برای دیدن آنچه که ارزان ترین شام.

خوب منو منعکس کننده شخصیت رستوران و آگهی های مشتریان به entrees که محبوب و موفق است. منو خوب است فقط به اندازه کافی توضیحات به اشتها و نه خواننده را با مته سوراخ. منو خوب است که آسان به خواندن و مشتریان را به یاد داشته باشید این اصول چه بود در آن چند روز پس از آنها آن را دیده اند. منو خوب است یا تصاویر و یا توصیف است که به مشتری دقیقا آنچه آنها در حال گرفتن. مهم ترین منو خوب با قیمت مناسب که به منطقه می دهد و مشتری زیادی برای مواد غذایی خوب است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *