روش تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک را در یک کاسه بریزید و آب ولرم زرشک پلو با مرغ را روی آن بریزید و بگذارید 30 دقیقه خیس شود. برای پخت برنج ابتدا 8 لیوان آب را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید و مقداری نمک در آب بریزید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مرحله به مرحله

بسته به نوع برنج و میزان مهارت در پخت و پز آن ، زرشک پلو با مرغ می توانیم از قبل در یک کاسه آب بریزیم تا آن را خیس کند ، یا اگر مهارت لازم را نداریم ، وقتی آب جوش آمد ، برنج را می شستیم و آن را می ریزیم. آب را در آن قرار دهید و در آب جوش قرار دهید. میریزیم

ابتدا وقتی برنج را داخل قابلمه می ریزیم ، جوش می آید. برنج را نیز ضرب می کنیم و می گذاریم دوباره جوش بیاید. بعد از 4 تا 5 دقیقه ، زرشک پلو با مرغ دوباره آن را هم می زنیم و چند دانه برنج را از آب خارج می کنیم. دندان ها را امتحان می کنیم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش شده

اگر در اطراف آن پخته شد اما هسته سفت بود ، زمان آن است که برنج ها را بشویید ، در غیر این صورت باید زمان پخت آن را اختصاص داد. زرشک پلو با مرغ برنج ها را داخل مخلوط کن بریزید و بشویید. ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید تا آب درون گلدان کاملاً خشک شود.

سپس مقداری روغن را درون آن بریزید و از روی حرارت بردارید و لواشک یا نان سیب زمینی را برای ته دیگ ریخته و آنرا خرد کنید و کف قابلمه را بگذارید و کف قابلمه را بگذارید و برنج را با اسپاتول در کف قابلمه بریزید.

طرز تهیه Chaloo مرغ خوشمزه زرشک پلو با مرغ و زعفران به روش رستوران
طرز تهیه Chaloo مرغ خوشمزه و زعفران به روش رستوران
مرغ زعفران chelo یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است زرشک پلو با مرغ که تقریباً در هر مهمانی ، جشن و مراسم سرو می شود. نحوه تهیه…
بیشتر بخوانید

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خانم گلاور

در آخر ، درب آن را روی گلدان زرشک پلو با مرغ قرار می دهیم و گرما را زیاد می کنیم تا برنج تبخیر شود ، و سپس حرارت را کاهش می دهیم و در صورت تمایل ، یک توری را زیر گلدان قرار می دهیم تا برنج به مرور زمان بپزد. زرشک را درون یک تفت دهنده بریزید و کره زرشک پلو با مرغ را در یک قابلمه قرار دهید تا ذوب شود

سپس زرشک را درون کره بریزید و روی حرارت کم سرخ کنید و 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و کمی زرشک پلو با مرغ آنرا سرخ کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید و دوباره سرخ کنید تا زرشک ها نسوزند.

در آخر اینکه بعد از آماده شدن غذا ، برنج را درون یک ظرف ریخته ، زرشک پلو با مرغ سپس مقدار کمی برنج را با زرشک در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و برنج را با زرشک خرد کنید. مرغ را در یک ظرف خورش ریخته و با برنج سرو کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *