سان فرانسیسکو در جامعه سارا ویلیامسون کمک ترویج غذاهای کنسرو شده در سال 1916

[ad_1]

سان فرانسیسکو همواره یک داور از کالیفرنیا فرهنگ و این بود که درست یک قرن پیش آن را به عنوان امروز است. آن است که خانه شخصی خود را به تخصص آشپزی به عنوان به خوبی به عنوان یک منحصر به فرد انواع نان خمیر ترش, جایی که بخار آبجو متولد شد و نزدیکی آن به اقیانوس آرام داده است سان فرانسیسکو خوبی به دست آورده شهرت به عنوان یک محل که در آن غذاهای دریایی خوشمزه می تواند همیشه به حال برخی کاملا خاص به منطقه از جمله رندولف خرچنگ.

کالیفرنیا خود را وسیع کشاورزی دولت فراهم می کند که بقیه کشور با میوه ها و سبزیجات تازه و البته از آن است که آمریکا بزرگترین تولید کننده شراب. آنچه که کمتر شناخته شده است که در سان فرانسیسکو نقش مهمی در ترویج صادرات مواد غذایی از طریق کنسرو در دورانی که در آن ممکن بود به در یخچال کامیون و قطار.

کنسرو و حفظ مواد غذایی چیزی است که ما را برای اعطا در حال حاضر و غذاهای کنسرو شده اغلب به عنوان پایین تر از تازه است. اما این همیشه مورد نیست. تاریخچه نگهداری مواد غذایی در قوطی حلبی یا ماسون کوزه می رود تمام راه را به 1795 زمانی که ارتش فرانسه در دستور ناپلئون خود را ارائه پاداش برای هر کسی که می تواند آمد تا با یک روش نگهداری مواد غذایی در طولانی مارش نظامی و مبارزات. مخترع جلو آمد به نام Nicolas Appert که پیشنهاد شده بسته بندی مواد غذایی در ظروف فلزی و پس از پخت آنها را با بالا بردن درجه حرارت مهر و موم شده بالا مواد غذایی به اندازه کافی برای کشتن هر گونه میکروارگانیسم ها در داخل است. سیستم کار کرده و ثابت شده بود در یک آزمون با نیروی دریایی در سال 1806. Appert رفت با این جایزه در سال 1810.

توسط اوایل 1820s کنسرو گرفته بود در نیویورک و کالیفرنیا با رابرت Ayars راه اندازی اولین آمریکایی کنسرو کارخانه ای در منهتن در سال 1812. توسط 1888 دو درز تا به حال اختراع شده توسط Max, Ams, ایجاد, مدرن, مهر و موم مهر و موم است که ما می دانیم در محصولات غذایی کنسرو شده امروز. این نوع می تواند با یک جسم استوانه ای ساخته شده با فولاد آنودایز با دو سر متصل شده و با استفاده از دو درز. مهر و موم شده می تواند در نتیجه نمی نیاز به لحیم می شود که اغلب یک منبع آلودگی و مسمومیت با سرب.

اگر از کنسرو استفاده شده توسط ارتش در سراسر 1800s که انجام شد بیشتر از ضرورت از آنجا که غذا طعم بهتر و از آن زمان در حالی که برای این مفهوم از غذاهای کنسرو شده برای فروش در محله مواد غذایی داستان را نگه دارید. این بود تا بعد از آن در قرن نوزدهم است که آن را به طور کلی استفاده از عمومی به خصوص در کالیفرنیا که در آن میوه ها و سبزیجات تازه در دسترس بود در طول سال است. آشپز در سواحل غرب به طور کلی در نظر گرفته شده, کنسرو شده محصولات به عنوان پایین تر از تازه تولید, اما این شروع به تغییر در سال 1916 زمانی که یک سان فرانسیسکو مقتدر و آشپز شد صریح مدافع کنسرو به عنوان یک روش افزایش انواع مواد غذایی موجود در هر روز ناهار خوری.

سارا M. Williamson ثروتمند سان فرانسیسکو مجرد به دنیا آمد و در سال 1878. او در اواسط دهه سی او تا به حال یک دایره گسترده ای از دوستان کشش در سراسر قاره; او می دانست که هر خانواده مهم غرب می سی سی پی. به این ترتیب او views بودند با نفوذ.

“چرا بان کی مون محصولات کنسرو شده?” او نوشت و در سال 1916. “به خصوص در این دولت که در آن خوشمزه ترین میوه ها سبزیجات و گوشت در آمده را در قوطی های? غذاهای فوق العاده می تواند جعل از قوطی,” او اضافه شده است. “افرادی که با تجربه مواد غذایی کنسرو شده و یا کسی که از نظر آنها ناپاک را یک اشتباه است. عالی ترین وعده های غذایی را می توان بدست تا از قوطی. با کنسرو نخود فرنگی و لوبیا (string) و مارچوبه را می توانید با یک سالاد کامل و قطعه قطعه شده, کنسرو گوجه فرنگی نیز خوب در سالاد. می توانید از سوپ دم گاو استفاده می شود برای استفاده نا مشروع سهام دگردیسی دوم بعد برش گوشت به خورش یا فانتزی کباب که یک ادم خوش گذران و عیاش خواهد لذت ببرید.”

تجاری کنسرو نسبتا جدید در سال 1916 و آن موفقیت تجاری می تواند رفته اند یا در راه است. در حالی که کالیفرنیا به یک منبع برای مواد غذایی کنسرو شده را به عقب شرق سرآشپزها محلی احساس کردند که آنها بهترین مقصد برای مکان های از راه دور که در آن غذاهای تازه شد به سادگی در دسترس نیست. آن صداها بود که از سارا ویلیامسون است که به کمک تبدیل شده است که ادراک و این او بود که به رسمیت شناخته شده است که مواد غذایی کنسرو شده بود که همیشه ترجیح داده شده به بیات مواد غذایی در آن روزهای قبل از تبرید شده که سمت چپ بیش از حد بسیاری از روز در و فریزر.

سارا ویلیامسون بود و روابط با بسیاری از افراد مشهور از روز خود را. او کشف کرد که جک لندن نویسنده معروف شد و بسیار خاص در مورد راه او را دوست داشتم برنج پخته شده و او را متقاعد جک لندن را به بخشی با شوهرش دستور العمل های مورد علاقه که او منتشر شده در یک روزنامه محلی.

سارا ویلیامسون است که یک رقم بسیار به یاد در قرن 21 هر چند او به وضوح نقش در آشپزی تاریخچه سان فرانسیسکو و شاید تا یک اثر در تکامل از سلیقه و فرهنگ در کالیفرنیا ترویج به عنوان او در دهه دوم قرن بیستم تکنولوژی بود که پس از آن جدید است اما هنوز هم در نظر گرفته و با سوء ظن توسط بسیاری از زنان خانه دار و گاهی اوقات دوری به عنوان ناسالم. کالیفرنیا از سال 1916 بود فقط شروع به توسعه یک مفهوم مدرن آن محل و فرهنگ و محیط و کنسرو از مواد غذایی کمک خواهد کرد را در کالیفرنیا بزرگ صادر کننده o امریکا و حتی به بقیه جهان.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *