طرز تهیه چای ماسالا

[ad_1]

«چای مصالح یا چای ماسالا / Masala chai / mixed-spice tea» یک نوع چای هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می‌شود. قدمت چای ماسالا به پنج هزار تا نه هزار سال پیش در آسیای جنوبی بازمی‌گردد؛ زمانی که پادشاهان این چای را به عنوان نوشیدنی که خاصیت دارویی درمانی داشت استفاده می‌کردند. در آن زمان چای ماسالا هم به صورت سرد و هم گرم سرو می‌شد و از انواع ادویه‌ها در تهیه آن استفاده می‌شد. در واقع طرز تهیه آن در مناطق مختلف متفاوت بود. در حال حاضر این چای در قسمتهای زیادی در دنیا شناخته شده‌است و تنوع زیادی در طرز تهیه آن وجود دارد تقریباً می‌توان گفت که دستورالعمل ثابتی برای تهیه این چای وجود ندارد ولی چای، شیر و ادویه زنجبیل در تمام دستورالعمل‌ها به کار گرفته شده‌است. طرز تهیه پودر چای ماسالا و چای ماسالا را با مرسوم‌ترین روش تهیه فرامی‌گیرید.

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *