می توانید از شربت ذرت با فروکتوز بالا باعث کبد زخم?

[ad_1]

در یک گزارش اخیر توسط دکتر Mercola او مدعی است که شربت ذرت با فروکتوز بالا ممکن است باعث فیبروز (یا زخم) در کبد است. گزارش خود برجسته در مارس 23, 2010 نسخه, علوم روزانه, توصیف یک مطالعه انجام شده با آزمون گروه از 400 بزرگسالان همه آنها بود غیر الکلی بیماری کبد, همه آنها تسلیم به بیوپسی کبد برای این آزمون است. این مطالعه نشان داد که 81 درصد از بیماران از مصرف شربت ذرت با فروکتوز بالا-حاوی نوشیدنی. آیا این یک تصادف است یا فروکتوز واقعا آسیب رساندن به کبد ؟

بسیاری از مختلف انتخاب شیوه زندگی می تواند در نتیجه بهداشت ضعیف. کبد به عنوان فیلتر بدن می تواند کاملا یک ضرب و شتم. مردم در فوق مطالعه تمام به کبد چرب غیر الکلی, بیماری که یک بیماری است که در آن تجمع چربی در کبد به عنوان یک نتیجه از مواد دیگر از الکل است. سوء استفاده از الکل باعث می شود چربی به تجمع در کبد و همچنین, و همچنین علل سیروز. کبد چرب غیر الکلی, بیماری دارای علائمی مانند شکم درد ، خستگی و گاهی اوقات زردی مانند بسیاری از دیگر بیماری های کبدی اما روی حیله و تزویر چیز در مورد آن این است که بدون قطعی, علت, مثل الکل, آن را سخت به بگویید که چه چیزی باعث این بیماری است.

کلینیک مایو می گوید که عوامل خطر ابتلا به کبد چرب غیر الکلی, بیماری کلسترول بالا و سطوح بالای تری گلیسیرید در خون, سوء تغذیه, چاقی و مصرف سموم و مواد شیمیایی. این عوامل خطر عبارتند تمام شرایط بهداشتی است که می تواند باعث بیماری و معمولا یک نتیجه از انتخاب شیوه زندگی. چاقی است که اغلب ناشی از انتخاب های غذایی, عدم ورزش و پیشرو سبک زندگی بیحرکت. کلسترول بالا نیز بسیار نشان دهنده بد انتخاب های غذایی. این آشنایی اعتبار به این ایده که مصرف شربت ذرت با فروکتوز بالا می تواند باعث تجمع در کبد است. پس از آن وجود دارد در بسیاری از مواد غذایی و نوشیدنی, یک فرد چه کسی را انتخاب نمی کند میوه های تازه و سبزیجات بیش از غذاهای فرآوری شده احتمال برخورد شربت ذرت با فروکتوز بالا را چندین بار در هر هفته اگر نه هر روز.

بیشتر برای حمایت از این ایده که شربت ذرت با فروکتوز بالا می تواند باعث کبد چرب نهفته در عامل خطر از سموم و مواد شیمیایی. شده است وجود دارد مقدار زیادی از سر و صدا در رسانه ها در مورد شربت ذرت بحث است. برخی از رستوران ها باید با افتخار اعلام کرد که آنها دیگر استفاده از شربت ذرت با فروکتوز بالا. “شکر” تبدیل شده است به جای کلمه کثیف از آن استفاده می شود یک شاخص جدید از “سالم” محصول است. بدیهی است این است که ذرت پالایش صنعت در آغوش. هیچ شربت ذرت تولید لطمه می زند و کسب و کار. آنها رفته ام و در رکورد گفت که شربت ذرت متفاوت است شکر از نظر ارزش تغذیه ای و این به دلیل آن است که ساخته شده با ذرت آن است که یک محصول طبیعی است.

وزارت کشاورزی ایالات متحده دارای یک نظر متفاوت است. آنها می گویند که در حالی که برخی از انواع شربت ذرت با فروکتوز بالا ممکن است “طبیعی” ترین پردازش با نوعی از مواد شیمیایی و در نتیجه نمی توان به طور کامل طبیعی است. یکی از این مواد شیمیایی استفاده شده است glutaralhyde – یک ماده آلی استفاده می شود نه تنها به قهوهای مایل به زرد چرم, اما همچنین برای تمیز کردن دندان و ابزار پزشکی. آن سمی است. بنابراین اگر یکی بود به مصرف مقدار زیادی از شربت ذرت با فروکتوز بالا هستند به احتمال زیاد به روبرو می شوند مقدار زیادی است که پردازش با استفاده از مواد شیمیایی است که می تواند آسیب کبد است.

آخرین عامل خطر برای ابتلا به کبد چرب غیر الکلی, بیماری که در کلینیک مایو برجسته (که ما صحبت در مورد اینجا) سوء تغذیه است. شربت ذرت با فروکتوز بالا مانند بسیاری از شیرین کننده های پر کالری اما تقریبا به طور کامل عاری از ارزش تغذیه ای است. که به معنای یک می تواند چاق با کلسترول بالا و هنوز هم دچار سوء تغذیه. در واقع این شرایط قطعا نشان دهنده سوء تغذیه. بنابراین شاید چیزی وجود دارد به دکتر Mercola گزارش. آن را قطعا می خواهید به خطا در کنار احتیاط و انتخاب یک شیوه زندگی سالم با تمرکز بر سلامتی, سلامت و تغذیه مناسب.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *