چه کمین در زیر ناخن های خود را?

[ad_1]

در بهار سال 1997 من صرف یک روز فوق العاده با Dr Omar امین در شهر فینیکس, آریزونا. دکتر امین یکی از محترم ترین و در پی پس از parasitologists در جهان است و اجرا می شود انگل شناسی مرکز Inc در اسکاتسدیل, آریزونا.

او به من یک کپی از مقاله خود را درک انگل’ که در آن وجود دارد یک جمله است که همیشه در ذهن من گیر کرده: “بازرسی های اخیر از یک رستوران گران قیمت در لس آنجلس نشان داد که 100% از تمام کارکنان (نه فقط سرور) به ماده مدفوع زیر ناخن خود را”.

ماده مدفوع و بیماری (به ویژه انگل) به طور کلی با هم رفتن. با ما در شهرستانها ارائه از طبخ به طور فزاینده ای عجیب و غریب مناطق جهان حامل این بالاتر بروز انگل بیماری های منتقله به خصوص اگر این منطقه غذاهای نپخته یا حتی خام: هلندی شاه ماهی, استیک تارتار ceviche sashimi, سوشی به عنوان مثال. کرم که در این لیست از ساکنان در این مواد غذایی به عنوان Anisakid Worm.

مواد غذایی-کنترل با بهداشت شخصی فقیر را بیش از احتمال افزایش قرار گرفتن در معرض و خطر از ارگانیسم های بیماری زا ، سال پیش کارکنان آشپزخانه عینک دستکش و hairnets هنگامی که دست زدن به مواد غذایی است. آنها به نظر نمی رسد به انجام این کار دیگر هیچ اگر چه به طور منظم دست شستن عادات ممکن است اجباری امروزه.

دانشگاه گوندر, اتیوپی

در سال 2003 127 مواد غذایی-گرداننده کار در سالن های غذاخوری دانشگاه گوندر و معلمان آموزش کالج وجود دارد ناخن-تست شده است. این کافه انتخاب شدند به این دلیل که توده-ارائه مواد غذایی است که به احتمال زیاد منبع انتقال عفونت. ناخن محتویات هر دو دست و مدفوع نمونههای جمع آوری شده از تمام 127 مواد غذایی-گرداننده. علاوه بر ماده مدفوع زیر ناخن زیر یافت شد:

– استافيلوکوکوسهای کواگولاز منفی (41.7%) توسط استافيلوکوکوس اورئوس (16.5%), Klebisella گونه (5.5%), Escherichia coli (3.1%), Serratia گونه (1.58%), Citrobacter گونه (0.8%) و گونه های انتروباکتر (0.8%).

– شيگلا گونه بودند جدا شده از نمونه مدفوع از چهار مواد غذایی-گرداننده (3.1%). هیچ یک از مواد غذایی-گرداننده مثبت بود برای گونه های سالمونلا و شيگلا گونه در رابطه با خود ناخن مطالب.

خوشبختانه هیچ انگل های روده ای تشخیص داده شد از ناخن محتویات اما انگل های روده ای تشخیص داده شد در مدفوع:

– Ascaris lumbricoides (18.11%), Strongyloides stercoralis (5.5%) انتامبا هيستوليتيكا/ديسپار (1.6%), Trichuris trichiura (1.6%), کرم های قلابدار گونه (0.8%), Gardia لامبلیا (0.8%) و Schistosoma mansoni (0.8%); 1.6 درصد از افراد مورد مطالعه مثبت برای هر یک از A. lumbricoides, T. trichiura, کرم های قلابدار و ژیاردیا لامبلیا.

روشن است از این و بسیاری از مطالعات دیگر که مواد غذایی-گرداننده یک منبع بالقوه عفونت. آن را نه تنها مواد غذایی گرداننده هر چند. به شما یک ایده از کجا و چگونه آلودگی رخ می دهد, در اینجا یک زن و شوهر از لیست.

10 ‘کثیف ترین شغل:

1. معلم/روز-مراقبت کارگر

2. صندوقدار (اداره پست مرکزی و سوپر مارکت و فست فود و غیره)

3. پلیس

4. افسر کنترل حیوانات

5. سرایدار, لوله کش

6. تعمیر کامپیوتر (با استفاده از صفحه کلید کثیف/mouse)

7. دکتر یا پرستار

8. آزمایشگاه دانشمند

9. آوری زباله

10. گوشت بسته بندی

در اینجا برخی از کثیف ترین مکان های شما در روز خود را:

1. سوپر مارکت چرخ رسیدگی

2. دفتر صفحه کلید (و نه شما) و موس

3. دکمه را در یک مکان عمومی یا دفتر چشمه نوشیدن

4. دستگیره درب – توالت یخچال و مایکروویو در دفتر و صفحه اصلی

5. تلوان ماشین آلات دکمه

6. سینک آشپزخانه در خانه خود را

7. مسواک خود را اگر از سمت چپ نزدیک به یک سرخ پوست (همیشه نزدیک درب توالت!) و دارنده مسواک

8. کنترل از راه دور تلویزیون (هتل ها و خانه)

9. در هر نقطه در اطراف حیوانات خانگی (از جمله گودال ماسه بازی)

10. دستگیره های نرده پله برقی

11. دکمه های روی دستگاه خودپرداز آسانسور تصویری کنترل کننده بازی

12. پمپ بنزین

13. ماشین چرخ فرمان به خصوص با چند درایور

دفعه بعد که شما بیرون رفتن برای یک نوشیدنی فکر می کنم قبل از اینکه شما شیب انگشتان دست خود را به کاسه بادام زمینی در نوار. در کنار آجیل خواهد بود ماده مدفوع و ادرار باقی مانده است. پس از آن دوره وجود دارد که گوه لیمو را بنوشید:

“من مشغول به کار در رستوران, در سال و در اینجا چیزی است که من دیدم. لیمو و لیموترش تحویل داده شد و قرار داده و به پیاده روی در کولر. هنگامی که متصدی بار نیاز به یک دست کامل از آنها او را با شتاب آنها را با قرار دادن آنها در صحن. او سپس آنها را برش بر روی یک تخته برش قرار داده و آنها را به فنجان و محل آنها را بر روی نوار. مشتری # 1 دستور آبجو می پردازد و برای آبجو. متصدی بار مواد نقدی به ثبت نام. مشتری # 2 دستور ودکا و جوش شیرین را با یک لیمو. متصدی بار می رسد به یخ bin و پر جام کاغذ برداشته لیمو و فشار لیمو به نوشیدن. در هیچ زمان و در هر یک لمس آب میوه و یا دست خود را و این می رود در تمام طول روز. پول یخ و میوه. آه و گاه به گاه سفر را به جان.”

مردان به طور کلی بیشتر میکروب ها در زیر ناخن های خود را نسبت به زنان وجود دارد اما بیشتر میکروب ها در زیر ناخن مصنوعی از تحت آنهایی که واقعی است.

وجود دارد البته امیدواریم…

ویروس ها و باکتری ها هستند بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما است. وجود میلیاردها آنها را در داخل و اطراف ما. قوی و سالم سیستم ایمنی بدن به طور کلی مراقبت از بسیاری از روزانه تهدیدات ما را انتخاب کنید تا از کثیف که سوپر مارکت برقی یا داخلی حیوان خانگی اما در حال آگاهانه در این مورد نیز با ارزش است.

برخی از ناخن حقایق:

— onychopathy مطالعه ناخن و ناخن پا.

— ناخن اساسا سلول های مرده است که ساخته شده از یک پروتئین به نام کراتین – چیزهای مشابه ما ، ما می خواهم همراه خوب و بدون آنها اما آنها در کمک به ما انجام رنجآوری چیزهایی مانند آوردن چیزهای بهتر پیام های متنی و خاراندن خودمان. آنها همچنین جذب بعضی از استرس که نوک انگشت استخوان خواهد در غیر این صورت مجبور به تحمل.

— ناخن رشد سریعتر زمانی که شما جوان هستید و سریع تر خود را فعال تر دست و بیشتر در تابستان بیش از زمستان است. آنها همچنین رشد سریع تر در زنان باردار است.

— خشک کردن ناخن ها ؟ فقط نوشیدن آب بیشتر است.

در آخر سلامتی داشته باشید…

سعی کنید به نوشیدن مستقیم از قوطی های آلومینیومی. اگر شما خرید مواد غذایی کنسرو نوشیدنی و آنها را در خانه بشویید تاپ به عنوان آنها ممکن است انجام یک ویروس به نام لپتوسپيروز.

وجود دارد مقدار نابود در اینترنت در مورد افراد در حال مرگ از نوشیدن از نشسته قوطی. من مطمئن هستم که در مورد دقت و صحت که اما و اگر وجود دارد هر حقیقت در اینجا از آن خواهد بود به این دلیل که قربانی تا به حال چنین تخلیه سیستم ایمنی بدن ارائه کمی اگر هر گونه مقاومت در برابر تهاجم باکتری ها.

آزمایشات نشان داده اند که برخی از قوطی های آلومینیومی حمل ادرار خشک شده موش حاوی لپتوسپيرا من. قوطی معمولا ذخیره شده در موش آلوده انبارها و تحویل مستقیم به فروشگاه های خرده فروشی بدون تمیز کردن! فقط بنابراین شما می دانید.

بیایید نگه داشتن قرار گرفتن در معرض به حداقل برساند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *