Los Placeres – یک نفس تازه از La Condesa

[ad_1]

La Condesa محله در شهر مکزیک است که یک لگن و غیرمتعارف منطقه بسیار artsy با بسیاری از بزرگ و پز ایده ها و اغلب فقیر اعدام است. من شنیده ام شایعه است که مدیر سابق و آشپز افسانه ای فرانسوی رستوران شانزه لیزه باز کرده است یک رستوران در Condesa. دوست پسر من و من همیشه در شکار برای کیفیت بی تکلف نقاط در محله ما که می تواند امید برای ما در جستجوی تعالی. ما نمی تواند مقاومت در برابر وسوسه و oh la la, چگونه خوشمزه معلوم شد.

زمانی که شما وارد می بینید کوتاه کلفت مرد را به شما تبریک در ورودی به عنوان اگر شما خود را دوست طولانی از دست داده. ما البته وارد بدون رزرو به امید یک معجزه اتفاق می افتد. “من فقط جدول امروز برای شما,” او می گوید. او به ما نشان داد به کوچک و جذاب جدول در وسط رستوران که در آن ما می تواند اظهار نظر در مورد تمام جزئیات کمی از طراحی رستوران, مشتریان و خدمات. ما در بر داشت که رستوران خریداری شد و باز در همان روز و پیش از آن یک مکزیکی فست فود جایی که من هرگز حتی شنیده می شود. آنها حتی تغییر نام. این شگفت انگیز است که شهرت, تمیز, جدول پارچه و شیک پوشش جدول می توانید اولین برداشت اثر است. ظریف پیشخدمت با ما بود در یک ثانیه. در حال حاضر از آن زمان برای دیدن اینکه آیا “Los Placeres” فکر بیش از حد از خود را بدون واقعا دانستن آنچه در آن است و یا اینکه با تجربه مدیر و آشپز می تواند بازگرداندن روح Les Champs Elysees.

فهرست شراب بود و کاملا استاندارد با معمول انتخاب, اسپانیایی, آرژانتین و مکزیک شراب. از آنجایی که این قارچ در فصل استارت انتخاب ما بودند ملایم پخته شده قارچ خود را در سس. من خودم آماده برای دریافت معمول خام porcini بدون سس به صحبت می کنند از زمانی که به طور ناگهانی من بزرگ پدر و مادر در خانه و بوی کمپرسی گل جنگل ضعف حواس من. بافت بود درست نیست بیش از حد خام و نه به saggy; گرسنگی خواستار عطر کمپرسی, سرد, وودی خاک در حال حاضر نشان داد طراوت و شدت طعم. ترکیبی از ادویه جات ترشی جات نیست طاقت فرسا و من واقعا می تواند طعم و مزه قارچ.

من احساس خلق و خوی بلند کردن که من فکر جدید ما مدتها کشف. برای دومین دوره ما تا به حال لغو احکام صادره ی گوشت بره. من همیشه برای من گوشت پخته شود و متوسط نادر انتظار برای دریافت آن به سادگی سوخته در خارج و صورتی کاملا در داخل شاید حتی لمس خام مرکز. آن است که واقعا دشوار است. آن را به سادگی نیاز به شش تا هشت دقیقه از آشپز توجه به سفارش خود را. آشکارا در “Los Placeres” آشپز زمان و ارادت به صورت کاملا پخته شده و لغو احکام صادره ی گوشت بره. چهار اندازه کوچک لغو احکام صادره ی شد و به خوبی چیده شده روی صفحه با چاشنی زدن ظریف از سبزی تازه و بدون پرمدعا سس طرح که اغلب غلو ظرف. فقط ساده و کاملا پخته شده ریز ریز است که می تواند تبدیل شما به یک مشتری به طور منظم از اولین نیش می زنند. که بعد از ظهر پخته لغو احکام صادره ی گوشت بره به یک لذت برای چشم و بینی و کام و روح است.

من حتی متوجه نیست که رستوران شلوغ شد با مشتریان که معمول نیست برای یک Condesa “نقطه داغ”. اکثر مهمانان بودند ارشد خانم های شیک و جنتلمن که نگاه به عنوان اگر آنها درست از آب در آمد از اپرا و یا حداقل به عنوان یک ضیافت مجلل. خانمها با بالا براق تپه و “Fendi” کیف و آقایان با نرم و صاف کردن مو تابیده به عقب و دستمال در سمت راست بالا جیب خود را کاملا قطع کت. ما نمی تواند شنیدن هر گونه مکالمات. این است که نسل های قدیمی تر از مکزیک طبقه بالا که در آن هیچ کس باید به شنیدن نظرات شما. یک سورپرایز شیرین و لذت بخش به صورت کامل بعد از ظهر یکشنبه.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *